De Webwinkel

Mooihoofd.nl bij (tijdelijk) haarverlies

Wat je ook zoekt, petten, mutsjes, sjaals, bandana’s, Mooihoofd heeft het. Speciaal geselecteerd voor gebruik op een hoofd zonder haar. Een mooi alternatief wanneer er (even) geen behoefte is aan een pruik. Ze bedekken de haarlijn volledig en glijden niet af. Een geruststellende gedachte. Alle artikelen zijn voorzien van uitgebreide informatie over materiaal en draagmogelijkheden. Een aantal multifunctionele mutsjes (de “tops”) en bandana’s zijn speciaal voor Mooihoofd gemaakt. Ze komen altijd van pas, ook als je voor een haarwerk hebt gekozen. De collectie is professioneel ingekocht, met oog voor pasvorm, kwaliteit en comfortabele materialen. En omdat niemand er iedere dag hetzelfde uit wil zien, zijn er accessoires om naar hartelust mee te combineren.

Advertenties

2 thoughts on “De Webwinkel

  1. De mutsjes en shawls zijn echt prachtig. Maar ik heb een andere opmerking en ik hoop dat u mij dat niet kwalijk neemt. Waarom hebben de poppen waarop de mutsen en shawls worden getoont zo’n “vreselijk triest” gezicht. De reden van het dragen van zo’n mutsje etc is al niet zo vrolijk. De foto’s van en “echt” model zijn veel beter naar mijn idee. Met vriendelijke groet,
    Els Smit

  2. Beste Els, hartelijk dank voor je feedback hierover. Je hebt helemaal gelijk; wij geven ook de voorkeur aan foto’s met model. dit blijkt om praktische redenen niet altijd haalbaar. Een ‘hoofd’ met betere uitdrukking staat op onze verlanglijst, maar dat blijkt echt een gat in de markt; we hebben helaas nog geen alternatief gezien dat voldoet. Zodra dit gevonden is, gaan we de foto’s zeker aanpassen.
    Hartelijke groeten,
    Joyce Boddaert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s